Az oldal ELKÖLTÖZÖTT!!

Kevés az energiád?
Netán fáj a hátad?

Egyszerűen szeretnél
türelmesebb lenni?

Mindannyian szeretnénk energikus, nyugodt és kiegyensúlyozott anyukák lenni.
Azt is tudjuk, milyen mikor holt fáradtan várjuk a fürdetés idejét vagy amikor semmi nem úgy alakul, ahogy terveztük.

Segítek rávilágítani, hogy napi tevékenységeid során hol pazarolsz energiát, mivel fárasztod túl a tested, mikor ragadsz bele érzelmi megszokásokba.

Lehetséges hatékonyabban fájdalmak nélkül mozogni és élni.
Van lehetőség arra, hogy ne azonnal, ösztönből, régen berögzött minták alapján reagálj gyeremeked által kreált kellemetlen helyzetekben.

Eseménydús időszak a kismamaság.

Készülünk a változásra, miközben végezzük napi teendőinket. A növekvő pocak átrendezi súlyunkat, hormonjaink időnként táncot járnak.

Az elengedés időszaka ez, életünk egy időre bizonyosan átrendeződik.

Foglalkozásaimon abban segítek, hogy el tudd fogadni a változást. Megismerd, hogyan működik a tested és hogyan tudod segíteni abban, hogy hatékonyabban működjön míg a babád a pocakodban van, mikor szülsz, és mikor el kell látnod.

Kismamáknak

A fáradtság a fő ellenségünk, ugyanakkor időnként meg kell küzdenünk belső bizonytalanságunkkal is.

Szeretnénk gyermekünknek a legjobbat nyújtani, mind e közben ezernyi hatás ér minket.

Segítek, hogy észrevedd fizikai és mentális megszokásaidat. Gyakorlati tanácsokat és segítséget kapsz abban, hogyan végezd el napi teendőidet úgy, hogy elkerüld a fájdalmakat és kiegyensúlyozottabb legyél mind fizikailag mind mentálisan. 

Kisgyerekeseknek

Aktív pihenés HANGANYAG

Segítség napi 10 perc AKTÍV PIHENÉShez. Hogy visszaadd testednek a teret, amit megérdemel. Hogy rendszeresen megadd magadnak a belső figyelmet, amire szükséged van ahhoz, hogy jól legyél és képes legyél figyelni arra, amire valóban szükséged van.

Hozzájárul ahhoz, hogy növekedjen a tudatosságod és napközbeni tevékenységeid során is jobban tudj figyelni magadra. Készítettem egy hanganyagot, ami végig vezet a lépéseken és segít újra rendezni magad.

Hamarosan elkészül

Csatlakozz és máris megkapod az

INGYENES Aktív pihenés gyorstalpalót

Plussz:

*le tudod tölteni az Aktív pihenés 10 percben gyorstalpalót, amivel könnyen aktivizálhatod magad, mikor elfáradtál

*küldök egy 6 részes levélsorozatot, amelyben kifejezetten anyukás témákról lesz szó: ringatásról, szoptatásról, babakocsizásról és további a kisgyermekes helyzetekről (ha nagyobb gyereked van, akkor is kérdezhetsz!)

*hétköznapi ötleteket és történeteket, hogy tudd lehetséges, megszabadulni a hátfájástól és hogy anyukaként is lehetünk mind fizikailag, mind szellemileg frissek és kiegyensúlyozottak!

Töltsd ki az alábbi mezőket és máris küldöm!

Gyerekkel az élet

Amikor anyává válunk olyan nehézségekkel és kihívásokkal találkozunk, amelyet el sem tudtunk képzelni. Hiszem, hogy a gyermeknevelés kaland. Út önmagunk mélyebb megismeréséhez és lehetőség arra, hogy még jobban elfogadjuk és szeressük magunkat.

© 2016 Gyerekkelazelet