Az oldal ELKÖLTÖZÖTT!!

Kevés az energiád?
Netán fáj a hátad?

Egyszerűen szeretnél
türelmesebb lenni?

Éppen kisgyerkőzöm és babázásra készülök

Sőt, mikor olvasod lehet már épp babázom is! 🙂

Éppen ezért most korlátozottan írok és nem tartok órákat.

 

Jelenleg az alábbiakkal tudok a segítségedre lenni:

Aktív pihenés 10 percben

Az alábbi (ingyenes) csomagot tartalmazza:

 • Aktív Pihenés 10 percben gyorstalpaló anyaga
 • 6 részes sorozat, amely segít figyelni magadra hétköznapi helyzetekben
 • újdonságok, változások

BLOG

Korábbi hasznos írások

 • türelemről
 • altatásról
 • jelenlétről
 • és néhány gyakorlatias videó

Aktív pihenés HANGANYAG

A hanganyag segítségével 10 perc alatt kikapcsolódsz és képes leszel feltölteni magad mind mentálisan, mind fizikailag. Segít:

 • regenerálódni
 • befeléfigyelni
 • összerendezni magad

GONDOLATMORZSÁK

Segítő gondolatok, amelyek

 • feltöltenek
 • átlendítenek
 • megmosolyogtatnak

Miért érdemes követned?

Anyaként és kismamaként magam is megtapasztaltam, mit jelent ez a változás. Milyen az állandó kialvatlanság és néha milyen sok energiába telik összerakni a napot. Mennyi információ és lehetőség zúdul ránk. Milyen nehéz lavírozni a tanácsok között és megtalálni a saját utunk. Mennyivel könnyebb, ha tudjuk, nekünk mi fontos és nem félünk felvállalni, miközben megtartjuk rugalmasságunkat. Képesek vagyunk az új ingerek fényében egy pillanat alatt változtatni és azt is tudom, mennyi mindent kell elengednünk ahhoz, hogy jól legyünk.

Sőt! A lelki hatásokon felül a fizikai igénybevétel is nő! Rengeteget emelgetjük gyermekünket, tartjuk órákig, szoptatjuk vagy etetjük, görnyedünk a bölcső felett. Különösen fontosnak tartom, hogy tudjuk hogyan működik a testünk, hogyan tudjuk a napi feladatainkat úgy ellátni, hogy az a leghatékonyabb legyen. Mert igenis lehetséges úgy tartani, ringatni, emelgetni, hogy az nem szedi szét a hátunk és kevesebb terhet ró az ízületeinkre. Szertném, ha ezt minél több anyuka megtapasztalná és megtanulná.

Óráim és irományaim alapját az Alexander technika adja, amelyet már 10 éve aktívan használok és több mint 5 éve tanítok. Célom, hogy elsősorban anyukáknak tartsak foglalkozásokat, hiszen látom milyen fontos utunk során a segítség. Mit jelent a közösség és a támogatás. Saját bőrömön tapasztalom, hogy időnként vannak nehéz pillanatok. Mindenkinek vannak mélypontjai, de egyáltalán nem mindegy hogyan éljük meg ezeket, hogyan reagálunk a minket érő ingerekre.

Ezért írok blogot, ezért segítek csoportos és magán órákaon. Hiszem, hogy van amiben jó, ha az ösztöneinkre hallgatunk, máskor pedig jó ha nem reagálunk azonnal. Legyünk képesek vagyunk arra, hogy ne a megszokások és régi mintáink alapján reagáljunk, hanem a jelen pillanat figyelembevételével. Ez segít abban, hogy észrevegyük saját szükségeletinket, gyermekünk valódi szükségleteit és képesek legyünk olyan mintát adni számukra, amelyet szeretnénk, hogy lemásoljanak, magukba szívjanak.

Anyának lenni folyamatos tanulás, az önfejlesztés legcsodálatosabb és legvidámabb módja!

ÍRATKOZZ FEL, TUDJ A VÁLTOZÁSOKRÓL, LEHETŐSÉGEKRŐL

Plussz:

*le tudod tölteni az Aktív pihenés 10 percben gyorstalpalót, amivel könnyen aktivizálhatod magad, mikor elfáradtál

*küldök egy 6 részes levélsorozatot, amelyben kifejezetten anyukás témákról lesz szó: ringatásról, szoptatásról, babakocsizásról és további a kisgyermekes helyzetekről

*kalandjaimat, hogy tudd lehetséges, megszabadulni a hátfájástól és hogy anyukaként is lehetünk mind fizikailag, mind szellemileg frissek és kiegyensúlyozottak!

Kérdésed van?  Írd meg ITT!