Az oldal ELKÖLTÖZÖTT!!

Ha eddig nem jöttél rá, hogy csak a változás állandó, akkor gyermek mellett bizonyosan megtanulod. Változol te, változik ő, alkalmazkodsz és újratervezel.

Mi …vagy inkább csak én, épp egy ilyen váltás előtt állok. Mondhatjuk, hogy a kisasszony lassan túl van ezen a változáson, most rajtam a sor. A megfigyelés megvolt. Itt az ideje (ismét) átalakítani a rendszert, vagy inkább csak egy hozzávetőleges napirendet.

Mostanság már csak napjában egyszer alszik. Viszont képes rá, hogy délelőtt 11-kor nyűgös legyen és értésemre adja, ő szívesen aludna. Ilyenkor akkora a nyűglődés, hogy valóban lefektetem. Így viszont vagy csúszik az ebéd, vagy túl rövid lesz az alvás. Egyik sem ideális állapot.

Ugyanakkor, ha programot csinálunk délelőtt, akkor tovább bírja. Sőt! Kutyabaja! Így át kell állítanom magam, kitalálni, miket csináljunk délelőtt. Legyen rendszeres, de mégis rugalmas. Ne legyen túl merev, rohanós.

Így most előttem a feladat. Vagy ha úgy veszem, előttem a lehetőség, hogy még jobbá tegyem a napunkat. Javítsak azon, amit kevésbé kedveltem.

Ha szándékodban áll megújulni, tedd azt minden nap” (Konficiusz)