Az oldal ELKÖLTÖZÖTT!!

Minden anyasággal járó extra feladat ellenére igyekszem rendbetenni a lakást. Néha nehéz dolog helyesen felmérnem, mi fontos és mi nem, mit, hogyan súlyozzak ahhoz, hogy jól érezzem magam.

Ezért bevallom egy barátnőm hatására rápillantottam a flylady.net oldalára. (Ha érdekel nézz utána a neten, alapjában véve azt gondolom hasznos dolgokat lehet találni azon az oldalon.) Az elején lépésről lépésre alakít ki napi rutinokat. Igazából totál alap-dolgok. Némelyik olyan, mint amit mondani sem kellene annyira evidens. Mégis attól, hogy konkrétan “elhelyezi” a napban nagy segítség. Kicsit számonkérhetőbb. Kicsit automatikusabb… ami külön jó, ha bal lábbal vagy csak simán fáradtan keltél.

Node az egyik ilyen rutin az esti mosogató takarítása!
Minden este úgy feküdj le, hogy csillog a konyhai mosogatótálca és a csap!
Blőd mi? Node! Valamelyik részben azt írja, hogy gondolj úgy rá, hogy ez a te reggeli ölelésed!

Fantasztikus!

Ettől a kis apró gondolattól mosolyogva csinálom meg este tízkor is a dolgot, mert tudom, reggel mikor ránézek azt gondolom, igen, megöleltem magam, megajándékozom magam! És reggel mosolyogva teszem bele az első koszos poharat. 🙂

Ezzel csak arra szeretném felhívni a figyelmet, hogy bár elcsépeltnek tűnik, de a gondolatainknak óriás ereje van. És nem kell nagy dolgokra gondolni!

Találd ki, te mivel “ölelnéd meg” magad reggel és tedd az esti rutinoddá! Induljon jól a napod, minden nap!

Írd meg a kommentben, te mit teszel (akár mától) a rutinoddá? Mivel “öleled meg magad”?