Régen szerettem volna már egy kis csoportos foglalkozást csinálni, ahol anyukáknak segítek abban, hogy hétköznapi teendőiket könnyebben végezzék. Mert a segítség mindig elkél: legyen szó fizikai fájdalmak enyhítéséről vagy megelőzéséről, gyermekes teendőkről vagy házimukáról, mentális teherről vagy túlzott aggódásról, esetleg félelemről. Ha megtanuljuk észrevenni a megszokásinkat, könnyebben teret tudunk adni a lehetőségeinknek. Ehhez ad jó alapot a Feszültség mentesítő tanfolyam, amely rávilágít arra, mi mindent csinálhatunk könnyedebben és tudatosabban.

A tanfolyam még csak egy helyen és időpontban érhető el, hiszen össze kell egyeztetnem a nagyszülőkkel, hogy vigyázzanak csemetémre. 🙂

Valamint kisbabás óra, mert tudom, hogy ilyenkor kell legjobban a segítség és ilyenkor kellünk mi is a legjobban! :))

A pontos részleteket itt találjátok és itt tudtok jelentkezni is:

Szeretettel várlak.

*** Gyere el és döntsd el az első óra után, hogy szeretnél-e résztvenni! ***

 

Frissítés: Új helyszínre leltem, Budapesten a Bikás park mellett tudsz velem személyesen találkozni. (1115 Budapest, Bártfai utca 55.) Az oldalon tudsz időpontot foglalni ezen a LINKen!

Íratkozz fel hírlevélre

és használd az ajándék anyagokat

Az alábbi mezőket töltsd ki!

Amire számíthatsz:

*küldök egy 6 részes levélsorozatot, amelyben kifejezetten anyukás témákról lesz szó: várandósságról ringatásról, szoptatásról, babakocsizásról és további a kisgyermekes helyzetekről, munkábaállásról

*további érdekességeket, hogy tudd lehetséges, megszabadulni a hátfájástól és hogy anyukaként is lehetünk mind fizikailag, mind szellemileg frissek és kiegyensúlyozottak!