Az oldal ELKÖLTÖZÖTT!!

Mára igazán rövid üzenetem van, amit egy kérdéssel kezdek.

Mit gondolsz a valtozásról?

Talán ismered a mondást! “Csak a valtozás állandó.” Ha korabban nem is gondotlad így, az anyaság során nagy valószínűsággel megtapasztalod. És mit kezdesz vele? Befeszít, útálod, igyekszel élvezni? Agyalsz vajon mások hogyan csinálják?

Bevallom sokáig én sem gondoltam így. Sőt emlékszem tinédzser önmagamra, aki mikor érezte valami nem okés és változnia kell. Majd mikor úgy érezte jó úton halad és sikerült változnia ismét rájött valamire, rádöbbent, ismét változnia kell. Még arra is emlékszem, ahogy bőgtve ültem a kanapén és dühöngtem, hogy elegem van a változásból.

Pfff. Mennyit változtam azóta! És anyaként újra és újra, minden áldott nap és percben.

Véleményem szerint azzal tudjuk magunkat segíteni, ha igyekszünk rugalmasak lenni. És ez alatt nem azt értem, hogy mások véleménye szerint élni, vagy mindig 100%-ban másokhoz (akár a gyerekünkhöz) alkalmazodni.

Sokkal inkább arra, hogy nyitottak legyünk az újra, meglássuk a potenciált a lehetőségekben és képesek legyünk kihasználni. Képesek legyünk felfedezni, hogy bár elképzelhető, hogy megszokásunk mást diktál, mi mégis dönthetünk cselekedhetünk másképp.

Légy nyitott és rugalmas, és a változás kín szenvedés helyett a barátod lesz, aki lehetőségek tárházával ajándékoz meg!

Csatlakozz és kövesd a kalandot!

Lehetséges, megszabadulni a hátfájástól és anyukaként is lehetünk mind fizikailag, mind szellemileg frissek és kiegyensúlyozottak!