Ezen a héten sikerült aktívnak lennem és teljesen belelkesültem. Elkezdtem videókat gyártani! Számtalan ötlet van a fejemben, rengetegszer suhan végig tudatosan az agyamon, hogy mit hogyan csinálok. Hogyan pucolom a krumplit, hogyan emelem fel a gyerkőcöt, mit történik, hogyan reagálok, mikor egy apró sikolyt hallok a másik helységből vagy a teraszról.

Ezeket igyekszem veletek hetente megosztani. Néha nem egyszerű leírni, formába önteni, de igyekszem. A mozgásokkal sem egyszerű, hiszen a valóságban sokkal könnyebb elmagyarázni mire gondolok, téged látva a te helyzetedre reagálva segíteni. Mégis úgy gondolom el kell kezdeni valahol. Ezért belevágtam és készítettem néhány videót. Van még mit csiszolni rajta, de hiszem, hogy ötletadónak kiváló. Még egy kis utómunka és hamarosan felteszem.

A kérdésekre továbbra is igyekszem válaszolni, de mostantól csütörtökönként találkozhattok velem személyesen is.

Elindul a TUDATOS MOZGÁS óra anyukáknak.

Frissítés: Új helyszínre leltem, Budapesten a Bikás park mellett tudsz velem személyesen találkozni. (1115 Budapest, Bártfai utca 55.) Az oldalon tudsz időpontot foglalni ezen a LINKen!

Íratkozz fel hírlevélre

és használd az ajándék anyagokat

Az alábbi mezőket töltsd ki!

Amire számíthatsz:

*küldök egy 6 részes levélsorozatot, amelyben kifejezetten anyukás témákról lesz szó: várandósságról ringatásról, szoptatásról, babakocsizásról és további a kisgyermekes helyzetekről, munkábaállásról

*további érdekességeket, hogy tudd lehetséges, megszabadulni a hátfájástól és hogy anyukaként is lehetünk mind fizikailag, mind szellemileg frissek és kiegyensúlyozottak!