Az oldal ELKÖLTÖZÖTT!!

Ezen a héten mar bőven “őrület” van.
Kinek maradt ki az ajándék? Mi lesz a karacsonyi ételekkel? Hogy áll a nagytakarítás?

Én magam igyekszem ez évben elengedni néhány dolgot, nem ragaszkodni a tökéletes makulátlan rendhez. Nehéz is. Csemetém napjában ötször étkezik és ritka az az alkalom, mikor nem érzem úgy, hogy ismét fel kellene mosnom, újra el kell pakolnom a konyhában, és a többi és a többi…

Jelenleg az a terv, hogy sorra veszem mi az, ami igazan fontos, ami nélkül tényleg nem érezném jól magam, ami tényleg rettenetesen zavarna, ha a jelenlegi állapotában hagynám. Ezeket igyekszem a kis szünetekben lépésről lépésre megcsinálni az elkövetkezendő néhány napban.

A másik taktikám, hogy nem feltétlenül az előszobában, a mindig szem előtt lévő polc letörlésével kezdem, mert tudom, azt úgy is sorra kerítem. Helyette azt csinálom meg, amit sokszor halogattam már vagy ami valamiért nem a kedvencem. Így a nagytakarítós rész is halad.

Kívánom, hogy könnyen vedd a karacsonyi előkészületekkel járó teendőket és élvezd az ünnep minden percét!

Ne feledd! Az együtt töltött idő és annak minősége számít ígazán! Az eredményt befolyásolja az út, amin elérted! Érdemes erre figyelned. 😉

Kellemes ünnepet kivánok neked és családodnak!

Csatlakozz és kövesd a kalandot!

Lehetséges, megszabadulni a hátfájástól és anyukaként is lehetünk mind fizikailag, mind szellemileg frissek és kiegyensúlyozottak!