Az oldal ELKÖLTÖZÖTT!!

Pár napja Ada lányom csak úgy szeret létezni, ha a kettőnk közötti távolság kisebb mint egy lépés. És lehetőleg nem olvasok, nem dolgozom, csak úgy vagyok Vele. Nagyon édes egyébként és jól is esik anyai szívemnek a kötődés.

Természetesen mikor a konyhában lenne tennivalóm, vagy épp csak elpakolnék egy szana-szét heverő pulóvert, akkor nem olyan kellemes a dolgog, hiszen azonnal sírás tör ki a házban és vadul rohan utánam.
Így igyekszem türelmes lenni. Olyan kiegyensúlyozott volt ez az elmúlt pár nap. Érzem, hogy lehetséges megtalálni az egyensúlyt. Tényleg létezik!

A csöppség pihenőidejében viszont vadul dolgozom. Mostanság inkább hagytam kicsit szaladni a lakást és összeraktam egy anyagot, amelyről azt gondolom sok anyukának hasznára lehet.
Első körben arra fókuszáltam, hogy ha valaki nagyon fáradt akkor azonnal kapjon valami kézzelfogható segítséget. Ezért elkészítettem az Aktív pihenés 10 percben gyorstalpalót, amelyet felíratkozva azonnal le tudsz tölteni, valamit egy mini tanfolyamot, amelyet e-mail sorozat formájában kapsz meg a következő néhány napban.

 

TÖLTSD LE ÉS HASZNÁLD!