Az oldal ELKÖLTÖZÖTT!!

Úgy veszem észre nálam kb 8 havonta kiborul a bili. Hiába a rendszeres változás, a heti programok. Hiába van minden rendben és működik egész olajozottan az életünk. Hiába érzem azt, hogy most sokkal könnyebb a gyermekemmel mozogni és egyáltalán bármit csinálni mint korábban.

És még az sem segít, hogy ünnepek teszik változatossá ezeket az időszakokat. Egyszerűen elfáradok, monotonná válik. Ilyenkor nekem is, mint bármelyik anyukának, magamra kell szólnom: nincs mese, többet kell foglalkoznom magammal. Ismét előveszem az Aktív pihenés trükköt. Míg a gyermek nyugton van, vagy épp mikor elaludt picit, leterítem a pokrócot a földre és lefekszem.

Segít visszatalálnom önmagamhoz, kicsit befelé figyelnem és kirendeznem magam. Hátamat a talajba engedem és évezem, hogy szép fokozatosan visszakapja hosszát és szélességét. Fejem finoman eltávolodik a gerincemtől és már nem nyomódik bele a törzsembe. Vállaimat engedem kifelé, légzésem hosszabbá és könnyedebbé válik. Végre. Lehullik rólam a feszítő érzés, végre újra van terem. Megszabadulok a gondoktól. Helyükre kerülnek a dolgok. Attól, hogy testem jobban van, hatékonyabban működök, más színben látom a világot, mikor felkelek.

Azért készítettem el az Aktív pihenés 10 percben gyorstalpalót, hogy neked is segítségedre legyen. Íratkozz fel most, hogy azonnal megkapd és használni tudd! Összeállítottam még egy 6 alkalmas levélsorozatot is, ami kifejezetten anyukás témékban segít.

 

 TÖLTSD LE ÉS HASZNÁLD!