Kevés az energiád?
Netán fáj a hátad?

Egyszerűen szeretnél
türelmesebb lenni?

Kisgyermekkel élni extra rugalmasságot kíván

 

Azt hiszem a fáradtság a fő ellenségünk, ugyanakkor időnként meg kell küzdenünk belső bizonytalanságunkkal is. Kért és kéretlen tanácsokkal, az egyes nevelési irányzatokkal, legyen szó altatásról, hordozásról vagy határokról.

Mindannyian szeretnénk gyermekünknek a legjobbat nyújtani, mind e közben ezernyi hatás ér minket. Fizikai határaink végesek, ugyanakkor észrevesszük magunkon, hogy akkor vagyunk kiegyensúlyozottak és türelmesek gyermekünkkel, ha mi jól vagyunk.

Foglalkozásaimon segítek, hogy észrevedd fizikai és mentális megszokásaidat. Gyakorlati tanácsokat és segítséget kapsz abban, hogyan végezd el napi teendőidet úgy, hogy elkerülöd a háti, nyaki és derékfájdalmakat és kiegyensúlyozottabb leszel mind fizikailag mind mentálisan. 

Azt hisszük elég egy kicsit fittebbnek lenni ahhoz, hogy erőnlétünk javuljon. Én azt mondom érdemes megnézni, mi történik testtartásoddal a nap sok-sok órájában. Érdemes megnézni, hogyan emelsz, hogyan tolod a babakocsit, hogyan teszed be a mosást? Hogyan reagálsz, mikor kiakaszt a gyermeked, vagy nem tudsz vele időben elindulni, netán toporzékol valamiért?

Anyaként és kismamaként magam is megtapasztaltam és tapasztalom, milyen ez. Óráim alapját az Alexander technika adja, amelyet már 10 éve aktívan használok és több mint 5 éve tanítok. Ma már kifejezetten csak anyukáknak tartok foglalkozásokat, hiszen látom milyen fontos utunk során a segítség. Mit jelent a közösség és a támogatás. Saját bőrömön tapasztalom, hogy időnként vannak nehéz pillanatok. Mindenkinek vannak mélypontjai, de egyáltalán nem mindegy hogyan éljük meg ezeket, hogyan reagálunk a minket érő ingerekre.

* Ugye te is szeretnéd megelőzni a rossz tartásból adódó deréktáji, háti és nyaki fájdalmakat?

* Örülnél, ha kevésbé fáradnál el?

* Magabiztosabbá tenne, ha gyermekedet úgy láthatnád el, ahogy számodra a leghatékonyabb?

* Ha a megannyi kérdés és új helyzet ellenére magabiztos szülő tudnál lenni minden pillanatban!

Jelenleg nem tartok órákat, de hamarosan elérhető lesz az otthon használható hanganyag.

EGYÉNI

4.600,-

BÉRLET 6 ALKALOMRA 4.200,-/alkalom

Ahol csak rád figyelek

ÁTMENETILEG NINCS IDŐPONT

CSOPORTOS

1.900,-

BÉRLET 6 ALKALOMRA 1.400,-/alkalom

Ahol társaságban vagy

ÁTMENETILEG NINCS IDŐPONT

INSTANT

2.400,-

LETÖLTÉSHETŐ HANGANYAG otthoni használatra

Az otthoni kiegészítő

Kérdésed van?  Írd meg ITT!

Gyerekkel az élet

Amikor anyává válunk olyan nehézségekkel és kihívásokkal találkozunk, amelyet el sem tudtunk képzelni. Hiszem, hogy a gyermeknevelés kaland. Út önmagunk mélyebb megismeréséhez és lehetőség arra, hogy még jobban elfogadjuk és szeressük magunkat.

© 2016 Gyerekkelazelet