Az oldal ELKÖLTÖZÖTT!!

Rólam

ahogy én látom

Újdonsült anyuka vagyok …több éve már. Hiszem, hogy a gyermeknevelés kaland. Út önmagunk mélyebb megismeréséhez és lehetőség arra, hogy még jobban elfogadjuk és szeressük magunkat.

Amikor anyává válunk olyan nehézségekkel és kihívásokkal találkozunk, amelyet el sem tudtunk képzelni. Utunkat öröm és kétség kövezi ki, számtalan átalvatlan éjszaka nehezíti, aggódás könnyei áztatják és gyermekünk mosolya és ölelése fényesíti.

Néha nem könnyű eligazodni, a saját ösztöneinkre hallgatni, vagy éppen ellenállni rossz megszokásainknak és azoknak a belénk nevelt mintáknak, amelyet nem szeretnénk követni.

Szerencsés vagyok, mert már szülőségem előtt használtam és tanítottam az Alexander-technikát. Segített nekem, hogy jobban megismerjem önmagam, hogy észrevegyem megrögzött szokásaimat, esetleges csőlátásomat, merev testtartásomat és ésszerűtlen testhasználatomat. Mai napig is segít, hogy képes legyek változtatni, kapcsolódni és bízni önmagamban.

Mióta bővült a család még több türelemre, megértésre, kapcsolódásra és egyensúlyra van szükség. Eszköz van a “kezemben”, amit mindig használhatok. Rajtam áll.

Újabb cukiságok mellett újabb kihívásokkal is találkozom. Folyamatosan fejlődöm, mélyebbre és mélyebbre ások, tisztítom le magamról a sallangokat. Igyekszem elmerülni az erőszak mentes kommunikáció bugyraiban, és egyensúlyozni a válaszkész nevelés és egy anya szabadság igénye közt.

Csatlakozz és kövesd a kalandot!

Lehetséges, megszabadulni a hátfájástól és anyukaként is lehetünk mind fizikailag, mind szellemileg frissebbek és kiegyensúlyozottabbak!

Gyerekkel az élet

Amikor anyává válunk olyan nehézségekkel és kihívásokkal találkozunk, amelyet el sem tudtunk képzelni. Hiszem, hogy a gyermeknevelés kaland. Út önmagunk mélyebb megismeréséhez és lehetőség arra, hogy még jobban elfogadjuk és szeressük magunkat.

© 2016 Gyerekkelazelet