Az oldal ELKÖLTÖZÖTT!!

Mindenkinek jut pakolás és mindenféle egyéb házimunka a gyerkőcök után! A mai videó arról szól, hogyan szedj össze dolgokat a földről, hogyan rámolj hatékonyabban.

Bevallom megértem, ha elsőre furcsának és szokatlannak találod a videóban ajánlott mozgást. Azért van ez, mert már elszoktunk attól, ami igazán hatékony számunkra. Annyit ismételtük a károsat, hogy teljesen normálisnak érezzük. Azt érezzük jónak és minden más szokatlant rossznak, kényelmetlennek. …így van ez a mentális megszokásokkal is. Náha valamit többször túlreagálunk vagy nem vagyunk olyan nyugodtak, mint szeretnénk és csak utána esik le, hogy ajjaj, ezt már megint túl hevesen reagáltam le. Szóval attól mert valamit megszoktunk még érdemes megvizsgálni, hogy megfelelő-e ez számunkra hosszú távon is.

Az már csak hab a tortán, hogy gyermekeink is tőlünk lesnek. Sok esetben úgy fognak reagálni, mint mi. Mi vagyunk az elsődleges minta mind fizikai, mint mentális értelemben.

Hányszor hallottam anyukámtól (bocs anyu)  “Le tudok én hajolni, nem fáj a derekam!” Azt hiszem ma sokkal jobban örülnénk, ha ő is kevesebbet hajolgatott volna! De hogyan másképp? Nézd meg a videót és megtudod! (Ide vagy a lenti képre kattintva tudod megnézni.)

 

Tehát ne ijedj meg, ha szokatlan. Próbáld ki! Légy nyitottabb a változásra és gyere el a Tudatos mozgás órákra, amelyeket csütörtökönként tartok a 300GYMben! RÉSZLETEK ITT!

Csatlakozz és kövesd a kalandot!

Lehetséges, megszabadulni a hátfájástól és anyukaként is lehetünk mind fizikailag, mind szellemileg frissek és kiegyensúlyozottak!